Úvodni stranaNovinkyKoncertyBiografieHudbaFotoVideoČlánkyFórumObchodKontakt
Bokomara - Official web - uvod
Úvodni strana
Koncerty
Biografie
Hudba
Foto
Video
Články
Fórum
Studio JAVOR
Výchovné koncerty
KontaktPro pořadatele
 
Fórum
Fórum - posledni příspěvek

Untitled Document

Co nového u Bokomary (6/1/03)
Nejnovější událostí v Bokomaře je nové CD. Jmenuje se Miláček a podařilo se mi půjčit si na něj špičku (podle mého názoru a vkusu) naší "zpěvaččí" folkové scény - Pavlínu Jíšovou, Blanku Táborskou, Šárku Benetkovou, Jindřišku Petrákovou, Moniku Klimentovou (Vodičkovou) - z mých bývalých bokomarských zpěvaček taky Janu Radovou, "Šany" Šanclovou, Věrku Horkou, Pavlínu Dvořáčkovou (teď Střechovou) a naši současnou hostující zpěvačku - Katku Menšíkovou. Tímto jim všem opravdu moc děkuju - natáčení byla velmi příjemná a inspirující práce - a doufám, že to na Miláčkovi bude znát.
 

Textařsky jsem zůstal věrný - Milan Jablonský, Jirka Moravský Brabec, Rea Černá, Petr Pololáník - a (pro mě) nová - Vlastimila Hlavatá z Náchoda.

K CD jsme teď zahráli pár křestů na festivalech - moc originální byl třeba koncert na Hotelu Ogar - křtili nám všichni posluchači výbornou slivovicí a udělali skvělou atmosféru, tradičně příjemně bylo v Náměšti na Hané, v Telči - ale i na spoustě dalších míst a měst.

Další novinku mám personální. Do kapely přišel po deseti letech znovu Džoro Enčev - velmi dobrý sólový kytarista - a na zvuku kapely je to hned znát. Udělal jsem spoustu nových písní - ve kterých už s Džorovou kytarou počítáme, a je jasné, že tím Bokomara přitvrdí. Musím ale pochválit i Hynka Tecla a Radka Maříka - oba na sobě fakt makají a hrají stále lépe. Se stabilní zpěvačkou je kříž .... Mám dost velké nároky - nestačí mi, aby jen dobře zpívala - chci, aby zvládla dobře aspoň jeden hudební nástroj a to už moc holek neumí - (nebo se jim do toho nechce ?)... tak kdyby snad nějaká čtenářka ... (moje adresa je na každém CD - nebo v redakci).

A do budoucna? Milana Jablonského napadla výborná myšlenka na další "monotematické" CD. Moc mě to zaujalo a mám minimálně dva roky na čem přemýšlet a dělat....

Luboš Javůrek



www.sofaland.cz

Copyright webdesign

Kontakt